2010. szeptember 28., kedd

The Museum

A keresztény zene folytatódik a The Museum-mal. A banda akkor jött össze, mikor Ben Richter (ének) és Geoffrey Ashcraft (gitár) , Texas-ból Georgia-ba költöztek és a helyi templomban kaptak munkát. Ott találkoztak Josh Kirk-el (dob) aki a templom portása volt. Hamarosan együtt vezettek helyi Istentiszteleteket azután tengerentúlra zenés küldetésutazásokon utaztak. Mikor Romániában voltak, Josh-t arra késztették hogy hozzon össze egy nagy keresztény összejövetelt a városnak ugyan abban a részében ahol 1989-ben döntötték meg a nagy kommunizmust. A közeli múzeum ma is őrzi a forradalom maradványait, emlékeit. Ott döntötték el hogy a bandát The Museum-nak fogják nevezni."Mert reménykedünk abban, hogy a zenénk és azok, akikkel megosztjuk azt, bizonyítékok lesznek hogy Krisztus tett egy forradalmat a szíveinkben.". 2009-ben Chris Brink (Bass) is csatlakozott hozzájuk. A The Museum továbbra is úton lesz a globális segítségnyújtás érdekében. A Let Love Win albummal robbantak be.
Személyes kedvenc a "My Help Comes From the Lord" mindenképp listen!



 
The Museum - Let Love Win album Letöltés


2010. szeptember 27., hétfő

Aaron Shust

Ha most korabeli keresztényzene, akkor Aaron Shust. Ha eddig nem fogott volna meg a 2005-ös Anything Worth Saying névre keresztelt albumról a "Give Me Words" vagy a "My Savior My God", és a 2007-es Whispered and Shouted album sem jöt be akkor a 2009-es Take Over korong be fog! Nincs olyan ember akinek ne tetszene legalább 2 szám arról a disc-ről. "To God Alone" , "Forevermore" , "Take Over" , "Ever After" , "Carry Me Home". Mind az 5 szám úgy sikerült h Glory! Ha nem unod h elég Isten centrikusak a számok (persze nem csak az van de abból van elég) akkor szeretni fogod. És azért mégis keresztény muzsika szal ne úgy nézz rá mint vmi buta egytémakörű zenére mert tudna ő mást is csinálni! Csak hát nem!
Shust kapta meg az év dalszövegírója címet a 2007-es GMA Dove Awards-on, és ezzel együtt a "My Savior My God" lett az év dala. Személyéről annyi h Pittsburgh (Pennsylvania) mellett nőtt fel.A Georgia-i Toccoa Falls College-ben tanult. Amíg ott Mozart-ot és Bach-ot tanult, a U2 és Bob Marley is nagy hatással voltak rá. Kávéházakban és templomokban lépett fel a dalaival (nem csak a sajátjaival). Amúgy ő vezeti a kerületi templomot és a dalait is ott veszi fel.
Na de már így is sokat írtam úgyhogy ha van kérdésed írj;)




Aaron Shust - Anything Worth Saying (2005) Letöltés
Aaron Shust - Whispered And Shouted Letöltés
Aaron Shust - Take Over (2009) Letöltés
Aaron Shust - Christmas EP Letöltés


2010. szeptember 26., vasárnap

Silence

Bocs a régi frissítés miatt de sajnos nem volt rá időm :( so sorry igyexem.2010.09.27-én már vések ;) kösz skacok.

2010. szeptember 18., szombat

Egy kis single nyúúwz :)

Best happy clip ever!!! Legalábbis nekem:) De nektek is tetszeni fog ;) Egy kis új. Egy kis country :) Egy kis Fast Ryde. Egy kis Top Down.


Tetszik???? :) Itt van :) Letöltés


2010. szeptember 15., szerda

Theory of a Deadman

Itt egy kis souvenir Canada-ból. A TOAD 2001-ben alakult a Nickelback frontembere Chad Kroeger segítségével. A banda alapvetően alternative és post grunge zenét játszik. Gyönyörű acousticus számaik vannak amiket biztos h szeretni fogsz. De ha durvábban szereted, akkor is lesz mit hallgatnod :P. Eddig 3 nagy albumuk jött a világra (Theory of a Deadman 2002) (Gasoline 2005) (Scars & Souvenirs 2008) és reméljük lesz még több is de minimum 4. A banda tagjai: Tyler Conolly(ének,gitár), Dave Brenner(ritmikus gitár), Dean Back(bass), 2001-2004-ig Tim Hart, 2004-2007-ig Brent Fitz dobolt és 2007-től napjainkig  Joey Dandeneau a dobosuk.Úgyhogy remélem így marad végre. :)
Enjoy.:)

Theory Of A Deadman Discography Letöltés


2010. szeptember 8., szerda

Billy Talent

Ha bírod az AC/DC-t (márpedig őket ki nem bírja?!?!?!) akkor őket is fogod, mivel Ben (a band énekese) hangja is olyasmi síkon mozog mint az egykori (Isten nyugosztalja) Bon Scott-nak. 1993-ban alakultak Toronto-ban (Canada). A 4 srác egy gimis tehetségkutatón találkozott és barátkozott össze. A banda ekkor még Pezz néven, 1998-ban adta ki első nagylemezét "Watoosh!" címmel.
'99-ben azonban átkeresztelték magukat Billy Talent-re. A név egy filmből jött, pontosabban egy "Hard Core Logo" című filmből ahol az egyik főszereplőt hívták Billy Talent-nek akit Callum Keith Rennie alakított.
Az együttes tagjai Ben Kowalewicz(ének), Jon Gallant(bass), Aaron Solowoniuk(dob), Ian D’Sa(gitár).



Billy Talent Discography Letöltés
Billy Talent - III (Deluxe Edition) Album Letöltés

2010. szeptember 6., hétfő

Bowling For Soup

Amerikan Pop-Punk band ami 1994-ben alakult meg és eredetileg a Wichita Falls-i Texas-ból üvöltött. Később azonban átköltöztek Denton-ba (szintén Texas). A legtöbben a "Girl All the Bad Guys Want" című számukról ismerik őket de lehet ez az "Almost" vagy az "1985" is. A banda alapító és jelenlegi tagjai is ugyan azok a skacok kivéve Lance Morril-t a banda dobosát.Ő 1998-ban otthagyta a bandát így került a helyére Gary Wiseman. Jaret Reddick(ének,gitár), Erik Chandler(bass,ének), Chris Burney (gitár,ének), Gary Wiseman (dob). Igaz a bandából hárman is énekelnek de javarészt csak Jaret hangját hallani. Let's Enjoy.




Bowling For Soup Discography Letöltés
Bowling For Soup - Sorry for Partyin' Album Letöltés