2010. augusztus 25., szerda

Allister

A banda 1996-ban alakulódott meg Chicago-ban akkor még Phineas Gage néven. A skacok elsők között írtak alá a Drive-Thru Records-nál ekkor már Allister néven. Talán ők is voltak az elsők. Alapvetően elég vidám dalokat írnak és játszanak. 3 nagy album után (1999 - Dead Ends and Girlfriends, 2002 - Last Stop Suburbia, 2005 - Before the Blackout) 2007-ben bejelentették h szünetet tartanak. 2010-ben viszont egy új nagy albummal villantottak a Countdown to Nowhere-el ami hát hogy is mondjam nem egy összedobott szar. A bandáról tudni kell h a tagok elég változékonyak :) hosszú lenne leírni és sztem azért többen csak a zenét keresik ;) ezért bocsi hogy csak ennyit írtam róluk.De a levelekre szívesen válaszolok.;)




Allister - Last Stop Suburbia album,
Allister - Before The Blackout album,
Allister - Freshman girl (single)

Allister - Countdown To Nowhere album Letöltés

2010. augusztus 23., hétfő

Friends Or Enemies

Jobb féle radio! ;) TESSÉK HALLGATNI!


New Found Glory

Régi nagy kedvenc bújt most elő. A "My Friends Over You" volt az a szám ami miatt naphosszakat néztem az Mtv-t h lássam a klipjét. Igen egy egész nap, egy 03:40-es klipért. Később már felvettem kazira :) úgy könnyű volt ;). Szóval a banda 1997-ben látott napvilágot Coral Springs-ben Florida-ban. Jordan Pundik(énekes), Chad Gilbert(gitár), Steve Klein(gitár), Ian Grushka(bass), Cyrus Bolooki(dob).A zenéjükben a classicus punk zene energiája és gyors tempója keveredik pop-os dallamokkal. Az utcsó albumukat (Not Without a Fight) Mark Hoppus(Blink-182) vette fel miután aláírták a papírokat az Epitaph Records-al. És ő volt a Producere is.



New Found Glory Discography Letöltés
New Found Glory - Not Without A Fight album Letöltés

2010. augusztus 21., szombat

MxPx

Ha aztmondom neked h "First Day Of The Rest Of Our Lives" vagy hogy "Everything Sucks (When You're Gone)", esetleg h "Responsibility" az mond neked valamit? :) ha nem, akkor biztos vagyok benne h MÉGIS! Ha láttál már egy-két amcsi tinifilmet, vmelyikben biztosan felbukkan a srácok zenéje:) (legalábbis a régiek közül). A Band 1992-ben alapult a Washingtoni Bremertonban. A zenekar az alapításkor még Magnified Plaid néven futott amiből hamar M.P.-re rövidült. Egy plakát designerük azonban pontok helyett x-eket rakott így lett a nevük MxPx. A Tagok Mike Herrera (bass,ének) Yuri Ruley (dob) Thomas Wisniewski (gitár).





MxPx 1995-2006 11Album 3EP meg Coverek Letöltés
MxPx - Before Everything & After album Letöltés
MxPx - Secret Weapon album Letöltés


Sugarcult

Itt egy veszettül jó band Santa Barbara-ból California-ból. Tim Pagnotta (gitár,vokál) és Ben Davis (ex-basseros) a suliban a cigiszünet alatt ismerkedtek meg. Pagnotta és Airin Older a zenesuliban találkoztak és időközben nagyon jó barátok lettek. Ezért Pagnotta megkérte Oldert h zenéljen velük a bandában. Older elvállalta ezért ő lett a basseros és Davis lett a dobos a bandában. Marko DeSantis azután csatlakozott a bandához miután találkozott Pagnotta-val egy Superdrag concerten a backstage-ben és Pagnotta meghívta h játszon velük. 2003-ban Ben Davis hivatalosan is elhagyta a bandát. Davis rendszeresen hiányzott a banda fellépéseiről és elment h segítsen saját alkoholizmusán. Így lépett a helyére Kenny Livingston. És a banda végre elnyerte eredeti formáját:) Személyes kedvencem a Stuck In America :)




Sugarcult Discography Letöltés

2010. augusztus 20., péntek

Green Day

Billie Joe Armstrong és Mike Dirnt 1987-ben, 14 évesen alapítottak meg egy Sweet Children nevű együttest Rodeoban, Californiában. 1990-ben az együttes nevét Green Day-re keresztelték át, és még ugyan ebben az évben csatlakozott a bandához John Kiffmeyer, az új dobos. Az első nagy album (39/Smooth) megszületése után azonban Kiffmeyer otthagyta a bandát, hogy egy iskola hallgatója legyen. Így Tré Cool lett a Green Day dobosa. Az 1994-ben kiadott Dookie albummal (ami világszerte 20 millió példányban került eladásra) nagy hírnévre tettek szert. Az igazi nagybetűs hírnév viszont csak 2004-ben az American Idiot-tal érkezett meg. Igaz hogy az "csak" 15 millió példányban kelt el, mégis ez volt az ami "ledöntötte a falakat".





Green Day Discography Letöltés
Green Day - 21st Century breakdown Letöltés


2010. augusztus 17., kedd

+44

Miután Tom otthagyta a bandát (Blink 182) és megalkotta az Angels & Airwaves-t, Mark és Travis sem tétlenkedett és összehoztak egy együttest a Plus 44-t (vagy +44 ahogy tetszik:) ) a név magyarázata h Mark és Travis London előhívószámát adták a zenekarnak az, h itt beszéltek a dologról először. Összeírtak egy albumot "When your heart stops beating" címmel.Az album 3 különböző színben jelent meg kék, rózsaszín,zöld. Ha jól tudom a kéken a sima alap számok vannak, a rózsaszínűn a Baby Come On acoustic verziója is megtalálható míg a zöldön a Weatherman acousticja. a 155-nek is van acoustic verziója de az nem került fel az albumokra. Ezeken kívűl még feldolgozták egy német együttes a Wir sind Helden - Guten Tag című számát, és alkottak egy karácsonyi nótát a Kevin & Bean's Super Christmas CD-jére is Christmas Vacation címmel. Ja és persze van egy When your heart stops beating Electronic Mix is ;) .




Plus 44 - When your heart stops beating Album Letöltés
Plus 44 - Baby Come On (acoustic version) Letöltés
Plus 44 - Album + Bonus tracks Letöltés
Plus 44 - Guten Tag! Letöltés
Akinek a When your heart stops beating electronic Mix kell az szúrjon egy üzit ide: tjoca182@hotmail.com

2010. augusztus 16., hétfő

Angels And Airwaves

Tom Delonge elmondta h szégyelli magát amiért otthagyta a Blink OneEightyTwo-t és ezzel feloszlatva is azt. De az AVA létrehozása miatt (ami mára már egy létformává nőtte ki magát) nagyban enyhíti a fanok fájdalmát. Az AVA nem csupán zene legalábbis Tom-nak nem! Sokan szidják az első albumot (We don't need to whisper) h túl sok benne a "wééééé ooooh oooéééé woooo" és tényleg igaz sok van benne! De sztem ez nem baj. A második album (I-Empire) elég odaverős lett. The third album meg hát mondjuk úgy nem bírom "letenni"!




Angels & Airwaves Discography Letöltés
Angels & Airwaves - LOVE albuma letölthető innen for free : LOVE

Box Car Racer

Aki aztmondja erre az albumra h szar, na az biztos h nem normális. A zenekar egyetlen albumot hozott a világra 2002-ben Box Car Racer vagyis Self title néven. Travis Barker mindig kedvelte a Box Car Racer nevet. Tom Delonge azonnal beleszeretett ebbe a névbe. Később rájött, hogy ez annak a B-29 bombernek a neve, ami a II. világháborúban ledobta az atombombát Nagaszakira. A repülőgép neve Bockscar volt, de ők ezt máshogy betűzték le, mondta Tom egy interjúban.Tom mindenképpen egy háromszavas nevet akart és ezért a végső név Box Car Racer lett.Tagjai Travis Barker (dob), David Kennedy (gitár), Anthony Celestino (basszusgitár), Tom DeLonge (gitár, ének). There is ;)



Box Car Racer Letöltés

Sum 41

A californian punkerek egyik meghatározó bandája. Még jó hogy Canadaiak :) A banda alapító tagjai Deryck Whibley és Steve Jocz. A név magyarázata az hogy 1996 nyarának a 41. napján állt össze az egész banda. A banda jelenlegi felállása Deryck,Jason és Steve sajnos a negyedik tag Dave "Brownsound" Baksh kilépett a bandából (barátságban váltak el) a concrteken viszont Tom Thacker egy másik Canadai zenekar a GOB tagja,énekese és gitárosa fog helyette gitározni de a bandába nem tartozik bele. Deryck-ről vagy másnéven Bizzy D-ről érdemes több infot gyűjteni mert hatalmas ember. Rengeteg mindent elért. Ha utánaolvasol, megérted a számait is. Ja és nem szégyen a sírás!

Sum 41 Discography Letöltés

2010. augusztus 15., vasárnap

Blink-182

Mi mással is kezdeném az egészet mint a kedvenc zenekarommal! Nem hazudnék ha azt mondanám hogy ez a zenekar nagyban befolyásolta az egész életemet és még mindig a hatása alá paszírozza kicsiny lelkem már  lassan 14 éve. És fogja is örökké! Ha szereted a californian punk rock-ot (és ha lenne olyan h még nem ismered) a figyelmedbe ajánlom pár trackjét/videoját. Azért is nem írok róla semmit mert ha elkezdem akkor ideírom az egész Bio-t :) Ha akármilyen kérdésed van velük kapcsban én megválaszolom hidd el ;)



Blink 182 Discography Letöltés

kezdődjék hát :P

Na nagyjából kész vagyok. Persze még sokat kell tanulnom a kockák világából de ha nekik megy akkor nekem is fog;) (ez nem sértés! :D mivel én sem vagyok Szefo-s. Na raaaajtaa!

Logom

Official Logo-m

Letöltés

A lényeg : itt vagyok ÉN vagytok TI, meg a töménytelen zenemennyiségem. Közzéteszem a kedvenc és az éppen leg vérpezsdítőbb számaimat mert itthon csak sok kuatással a weben lehet megismerni a nagyját. Ugyan ez is internet, de itt összeszedem nektek egy csokorba az egészet ;) megmutatom hol és hogyan tudjátok letölteni azt ami kis szívetek vágya. Mert tudom milyen érzés az mikor hallottál egy számot és minden időd azzal töltöd h megtaláld,de mégsem kerül elő. Kikúrt bosszantó! Utálom!
Ezért azt javaslom szedj le egy torrent kliens programot mert tuti h találsz olyat ami megfog és mert kiLINKelem azt hogy honnan tudod leszedni őket.
Torrent kliensből a javaslatom a:BitTorrent : BitTorrent és az Azureus: Vuze
Ezt a kettőt merem ajánlani mert nekem ők jöttek be 110%-osan!
Persze mediafire,megaupload és társaik is kint lesznek ;)
Bármi kérdésed van bármivel kapcsolatban írd meg bakker! Ne legyél nyommer :) bökd le nekem és válaszolok/segítek. :) Na szia :)

The Beginnings

Na HEN:) ez  az első blogom de ígérem ez lesz a legdurvább blog az összes közül. Itt tényleg csak a legjobb zenekarokat/zenéket ismerheted meg. csak adj egy kis időt. Keddig kész szeretnék lenni. Csoki:)
CUMING $UN.... give me one day.... csak amíg rájövök a dolgokra